WorldClock

agost 3rd, 2007 by genisroca

Hace ya algún tiempo que sigo con interés TreeHugger, un blog dedicado a tendencias en ecodiseño que Discovery acaba de comprar por 10 millones de dólares y cuyo corresponsal en España es Petz Scholtus, cómplice de Infonomia que participó en nuestro reciente Renacer’07.

He trobat a TreeHugger aquest curiós WorldClock, un quadre d’indicadors a escala mundial que s’actualitzen en temps real. D’una banda, dades sobre persones (població, naixements, morts, empresonats, abortaments…), d’altra banda, dades sobre recursos (barrils de petroli produïts, bicicletes, cotxes, ordinadors, espècies extingides, massa forestal perduda…) i finalment, el desglossament de causes de mortalitat (meningitis, hepatitis, malària, denge, càncer, diabetes… però també accidents de cotxe, incendis, guerres…).

M’ha sorprés l’indicador de temperatura de la terra (que no sé on la medeixen, però puja), i el de nombre d’ordinadors produïts al mon (gairebé un milió i mig al mes)… i els cent mil morts en guerres que hi ha hagut en el que va d’any.

WolrdClock


0 Responses to “WorldClock”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *