Mike Phillips

setembre 17th, 2007 by genisroca

En escriure aquest post m’he quedat sense adjectius per acompanyar el nom del seu protagonista. No trobo paraules per a descriure el que fa. Portem un temps parlant aquí sobre els nadius digitals, gent que fa servir la xarxa per a desenvolupar el seu potencial. Però avui parlarem d’algú que només pot desenvolupar el seu potencial mitjançant el fet digital. És una història impressionant, i és imprescindible veure el video que acompanya aquestes línies.

Mike Phillips es presenta com “jugador i escriptor freelance en temes de tecnologia” i el video comença justament amb imatges d’una de les seves partides, per tot seguit obrir el plànol i ensenyar que Mike Phillips només té mobilitat al dit gros d’una ma De tot el seu cos, només controla el dit gros de la ma esquerra. Fins i tot per a respirar necessita ajuda mecànica. Però amb aquest dit juga, escriu i es comunica amb el món. Sense tot allò digital res seria igual. Veieu el vídeo.

YouTube Preview Image

I no cal anar tant lluny. A IF…, la revista d’innovació que editem a Infonomia tenim la sort de comptar amb la col·laboració d’una molt bona professional, Montse Pous i Sabadí, que s’encarrega d’una de les seccions de la nostra publicació. Montse és periodista i col·labora amb diferents mitjans, i no només ofereix els seus textos, sinó també les seves fotografies. A més a més, és una emprenedora que ha impulsat ja un parell de negocis i no demana treball: dona treball. Montse Pous també té una discapacitat que limita els seus moviments i només pot moure el cap. Controla el seu ordinador amb la mirada i ella va decidir que això no la limitaria. I ho ha aconseguit. Va venir a Renacer’07 i allà es va explicar en públic. Podeu veure el video en aquest enllaç (feu clic al final de la llista, al nom de Montse Pous).


0 Responses to “Mike Phillips”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *