Crear, barrejar, compartir

novembre 6th, 2007 by genisroca

Sense cap mena de dubte aquestes tres accions -crear, barrejar i compartir- defineixen prou bé l’esperit i la filosofia de la Web 2.0. Gent creant, barrejant i compartint contnguts. Creant, barrejant i compartint idees, emocions, intuicions, sabiduria, tonteria… tot.

Aquesta capacitat de crear, barrejar i compartir es basa en el fet cultural, però també en bona part en el fet digital: a la proliferació d’una nova generació d’eines i recursos, la majoria a Internet, que permeten que qualsevol pugui crear, barrejar i compartir tant text com imatge, àudio o video, i tot plegat sense barreres d’entrada ni tècniques ni econòmiques.

I els nostres fills s’estan educant en aquests nous valors i en aquesta nova cultura amb total normalitat. I serveixi aquest exemple com a prova: els cereals que esmorzen els meus fills proposen que ells mateixos es crein la seva pròpia melodia per al telèfon mòbil. Increïble. Amb total normalitat plantegen a un nen que perquè no es fa ell mateix el seu politó, quan encara la immensa maoria dels adults ni tant sols sap com ni on pot obtenir-se un (malgrat la pluja d’anuncis a la tele). I no només això, els mateixos cereals els diuen “Crea, barreja, comparteix”.

Com fluirà la informació quan tinguin 20 anys?

 

Cereals4

 

 

 

Cereals3


0 Responses to “Crear, barrejar, compartir”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *