D’on sóc?

maig 28th, 2007 by genisroca

Ahir es varen fer un munt de consultes electorals a Espanya: municipals arreu i autonòmiques en alguns llocs. Aquest matí m’he sorprès consultant els resultats de Girona (on vaig nèixer), Figueres (on m’he criat), Cerdanyola del Vallès (on he viscut), Sabadell (on visc), Barcelona (on treballo), Siurana d’Empordà (on viuen els meus pares), Terriente (on va nèixer la persona que més estimo), Castelló d’Empúries (on viuen els meus cunyats)… i m’he preguntat, d’on sóc?. Oficialment de Sabadell (que és on vaig votar), però emocionalment em sento implicat amb bona part dels municipis que he citat.

Estic disposat a ser còmplice de la majoria d’ells, però ells no compten amb mi. No consto a les seves llistes ni com a votant ni com a simpatitzant. Perqué no hi ha llistes de simpatitzants?. Perqué Figueres no m’ofereix rebre la seva newsletter (si és que en fa)?, perqué Terriente no compta amb mi per fer el nou frontó del poble?. Només sóc interessant si puc votar?. Doncs deixeu-me votar a més d’un lloc.

YouTube Preview Image

0 Responses to “D’on sóc?”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *