Els videos de Renacer’07

juliol 24th, 2007 by genisroca

A Infonomia ja hem publicat els videos dels diferents ponents que varen participar a Renacer’07, la nostra proposta anual per a fomentar la trobada entre inquiets de diferents disciplines, convençuts com estem de que només a partir d’una certa barreja renaixentista s’aconseguiran les connexions que han de fer possibles les noves inciatives i els nous negocis. 35 peces en només dos dies, una dada prou explicativa de la intensitat i la multiplicitat dels impactes rebuts.

Alguns d’aquests impactes són com Eloïsa Matheu que està capficada en gravar el so d’espècies i paisatges abans que desapareguin definitivament, Eugeni Bregolat ambaixador d’Espanya a la Xina, Jaume Sanllorente bolcat en donar una oportunitat a nens a la Índia, Francesc Blanch o com tot un poble es pot organitzar en una cooperativa vitivinícola de hipernínxol o llarga cua, Michael Schrage i la seva defensa del joc com una manera seriosa d’organitzar-se i treballar, Juan Freire a qui tinc la sort de seguir fa temps a la blogosfera, Cristóbal Colón tota una llegenda en la integració de discapacitats a l’economia de mercat per eficàcia i no per pietat, Sergi Jordà acompanyat in-situ del seu sorprenent ReacTable, Robert Greenwald i el seu cinema 2.0, o Carlos López un exemple concret de com les connexions transversals generades a Renacer’06 han donat peu a un projecte de més de 7 milions d’euros. Una bateria de videos que s’incorpora al nostre tot just acabat d’estrenar canal de televisió ip: Infonomia.tv

Renacer’07

Etiquetes: , ,

0 Responses to “Els videos de Renacer’07”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *