Serà Google Maps el nou SecondLife?

agost 23rd, 2007 by genisroca

Google Maps ha anat incorporant gradualment noves funcionalitats, com les que s’agrupen sota el concepte Street View. Gràcies a elles a algunes ciutats ja es poden veure fotografies a nivell de carrer i fer algun tour virtual amb possibilitat de zom i rotacions visuals de 360 graus. Així que incorporin funcionalitats per a la interactivitat social, perqué crear una seu corporativa a SecondLife si podem dirigir l’audiència cap a la nostra seu real a Google Maps?. Si això segueix evolucionant, serà Google Maps el nou entorn 3D on desenvolupar activitat?.

YouTube Preview Image

0 Responses to “Serà Google Maps el nou SecondLife?”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *