Ai Manué ! (Homenatge a Manuel Bustos)

setembre 20th, 2007 by genisroca

Visc a Sabadell, una ciutat de 200.000 habitants que té d’alcalde en Manuel Bustos. Un alcalde força conflictiu entre els col·lectius més joves de la ciutat, marcat pel tancament de locals i actuacions opinables contra ells.

El que m’agrada, i molt, d’aquesta nova Internet és que si un té el consistori, els altres tenen la xarxa. Han composat una melodia i li han posat lletra (“som els teus ciutadans, fent propostes, obrint portes… com alcalde no ens aportes res”). Han pres el carrer i s’han marcat coreografies al mercat, per les voreres i a la façana de l’ajuntament. El resultat és aquest video titulat “Plora Sabadell”. Deliciós. Com m’he divertit.

YouTube Preview Image

0 Responses to “Ai Manué ! (Homenatge a Manuel Bustos)”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *