Thinking Blogger

setembre 21st, 2007 by genisroca

Thinking Blogger

Des d’Administraciones en red m’acaben d’alegrar el dia regalant-me el privilegi de participar a Thinking Blogger.

En Ramon explica de manera senzilla en què consisteix: és un premi peer-to-peer en el que l’autor premia els cinc blogs que més el fan pensar. El premiat ha d’escriure un post en el que es vegi el logo del premi; enllaci amb qui l’ha premiat (gràcies Alorza!); i doni el premi als cinc que li estimulen la neurona.

Ara mateix tinc 208 feeds al meu Google Reader, i d’acord amb les normes només en puc reconèixer cinc. Doncs allà van:

Transnets de Francis Pisani.

ICTlogy de Ismael Peña.

Individuos, tecnologías y yo mismo de Dsanchezbote.

El blog de Núria Masdeu.

El blog d’Eduard Punset.

I em quedo amb les ganes, i el remordiment, d’agraïr a un munt més els bons moments que em donen (perdó Juan, Toni, David, César, Jaume, Paco, Joan, Sergio… i tants d’altres), perè les normes són les normes.

Etiquetes:

1 Response to “Thinking Blogger”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. 1

    ismael

    En el seu moment ho vaig veure i, com que no sóc molt “memero”, vaig gestionar-ho fatal: amb el silenci absolut.

    Moltes gràcies, però, per l’honor: és tot un… honor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *