Aplicant una estratègia social al cicle de vida d’un producte

setembre 13th, 2007 by genisroca

Veig al blog de Jeremiah Owyang un interessant post on argumenta que les webs corporatives de les empreses són un recurs cada cop menys relleant per a la comunicació corporativa, i que les empreses ja necessiten atacar el tema de la conversa amb els seus mercats i els seus clients d’una manera holística, integrant aquest diàleg a totes les fases del cicle de vida d’un producte. Com ell mateix diu: “converses contra missatges”, i aquest és un argument que crec s’hauria d’aplicar també a la comunicació interna entre empleats de grans empreses (quelcom que en ocasions cau en l’oblit en aquests temps de culte del diàleg amb el client).

Al seu post desenvolupa ampliament el concepte, però ha tingut l’habilitat de resumir-ho en un diagrama que s’explica per si mateix:

Social Computing Strategy to a Product Lifecycle

Podeu veure millor la imatge aquí, que és l’original de l’autor.


0 Responses to “Aplicant una estratègia social al cicle de vida d’un producte”

Feed for this Entry Trackback Address
  1. No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *